Monday, December 25, 2006

SESSİZ BESTE

Sessiz sedasız basıyorum notalara, gönlüm gitarım.Çaldığım melodinin sesi sadece bende saklı.Mozart'a meydan okuyacak eserler belki bestelediklerim.Sessiz sedasız, içte kalıp dışa yansımayan besteler.Paylaşıma kapalı çoğu zaman, bende saklı, bana has.
Duygulardan; hüzünden, umuttan,sevgiden oluşur benim bestelerim.Her his bir notadır aslında.Ve her duyuş farklıdır her kalpte...
Bestemi sessizliğe mahkum eden ben miyim?Bestem mi beni sessizliğe mahkum etmekte?
Bildiğim tek şey,sessizliğimin daha çok uzun süreceği...

2 comments:

Anonymous said...

(Sessizliğim "sen"sizliğimdendir aslında...)
Bir "O" olmalı dünyanda etten kemikten dokunup sevebileceğin.
Çünkü hayatında bir "o" olunca canlanır, cıvıl cıvıl olur insan.Çünkü Bir "o" olunca şarkı söyler hem de bağıra bağıra. Sessiz değildir o zaman hiç bir şey, hatta hiç olmadığı kadar renklidir yaşam..Kalbin yerinden çıkacakmış gibi çarpar duyulmasından korkarsın hatta..Gerekli gereksiz güler, zamansız ağlarsın ama hep göstere göstere..Duyguların almış başını, senden habersiz başına buyruk dolaşır ortalıkta istesen de durduramazssın. Aşıksın ya gerisi boştur artık. Hiç insanın gözleri bağırır mı? Neden susmazlar o anda? Anlatırlar işte yabancıya tanıdığa..Aşıksın ya kontrolden çıkmıştır her şey . Umursamazssın sen de aslında çünkü "o" vardır yanında..
umarım sen de en kısa zamanda "o"nunla karşılaşırsın..

Anonymous said...

çoook sevdiğin bir şarkının sözlerini bilememek gibi bir şey sanırım anlattığın.
ama kimse duymuyor ve de duyamayacaksa ALLAH duyuyor ya besteni yetmez mi? zaten besteyi yaptıran da O değil mi?