Saturday, August 05, 2006

NICE YILLARA TUANA

Simdi bu pastaya ve ustundeki tek muma saskinlikla bakarken,umarim yillar sonra saymakta zorlanacagin kadar cok mumlu pastalar sasirtir seni.Bugun mumunu annen ufledi,dilegi ise sen tutmussun(annenin iddasi bu).Dilerim tum yillar sana hep guzellik getirir.Yasarken ne kendini incit ne de baskalarini,kirmak ve kirilmaktan uzak ol hep.Yureginde hep O ve O'na uygun ilkelerin olsun,sev tum insanlari O'ndan aldigin gucle.Ac herkese acabildigin kadar sineni.
Herseyin O'ndan oldugunu bil huznu de sevinci de onurlu yasa.Yasam boyu kendini kesfetmeye calis,kendini bilen O'nu bilir...O'nu bulan zaten herseyi bulmustur...
Affetmek buyukluktur,bazen icin cok acisa bile affet gitsin.Unutma merhamet etmeyene merhamet edilmez.Yuzun aydin olabilsin diye en gerkli gunde husnu zanla bak tum insanlara.
Tum bunlari kendinden taviz vermeden yap ve annenin anlatacagi kurbaga ile akrebin hikayseini hic unutma.
UZUN VE SAYGIN YASA

6 comments:

passive said...

amin :)

Anonymous said...

Sevgili Zeynep'in doğum gününü kutluyorum.Allah hayırlı ve uzun bir ömür versin.Bebeklerin ve çocuklarımızın masum yüzleri olmasaydı hayat ne kadar çekilmez olurdu değil mi?Onlar bizim hayat iksirlerimiz,gelecekten beklentilerimiz,ümit dolu yarınlarımız.Allah sana kendi yavrunun yüzünü de doya doya seyredebilmeyi,onu kendi değerlerinle yoğurabilmeyi ve hayallerinin ötesinde bir evlada sahip olabilmeyi nasib etsin.

nizamettin said...

zeyneb
gözünü sabahına açtığın her bir günün bir öncekinden çok daha mutlu olman dualarıyla. hayırlı ve uzun yaşa

pembedeniz said...

cok ozur dilerim,tuana bu zeynep degil:).
zeynep 4 aylik daha.

Anonymous said...

İyi dileklerimiz Tuana için de olsun o zaman.Zeyneb'i büyütüvermişiz hemen.Çocuklarımızın gülen yüzleri solmasın hiç.Dünyanın dört bir yanında ağlayan çocuklar için yüzlerinin gülmesini ve çocukluklarını pembe tonlarda yaşayabilmelerini diliyorum...

Anonymous said...

Sevcan insanlar çocukları karıştırmışlar :)
Tuana çok mutlu bir çocuk.Ağlarken bile sanki gülüyor.Allah daima güldürsün.Hep mutlu olsun insallah
serkan