Wednesday, August 02, 2006

ZEYNEP'E GECIKMIS BIR OZUR...




CANIM,

Yillardir ne buyuk ozlemle bekledim gelisini,dunyaya gelmeye ilk adim attigini duydugumda ogretmenevi bahcesindeki herkesi de haberdar etmistim attigim ciglikla,herkes ogrenmisti ben artik bir TEYZE adayiydim :) .
Gelisinle heyecan kattin ailemize, pervane ettin herkesi etrafinda.Dedeni bile sair ettin,komik de olsa adam sana methiyeler dizdi yani :).
Gonul kirikligimdan o donemde sana en uzak olanlardan oldum ben,annenin seni yanima yatirmasi bile hafifletmiyordu icimdeki siziyi.Attigin gulucukler tebbessum olusturamiyordu bende....
Simdi ise seni gorunce cilginliklar yapmak istiyorum seninle,dedenden sacma dizeler soyluyorum ve halime guluyorum.Ama mutluyum IYI KI VARSIN, IYI KI GELDIN,seref verdin ailemize.Unvan sahibi yaptin beni, TEYZELIK unvanini bana bahsettigin icin minnettarim sana.
Her an yaninda olabilsem keske,hicbir anini kacirmasam,istedigin kadar ceksen sacimi ve yalasan tum suratimi...Ya bak cok sekersin aska gelmek uzereyim gene ve aska gelince sana saydiklarimi yazarsam burda ilerde kizarsin belki bana...
Teyzem benim,balim,elma sekerim,dondurmam,kaju fistigim benim,kucuk izauram,nese kaynagim,ekonomik krizlerimin sebebi SENI COOOOK SEVIYORUMMMMM......
Yanina bir geleyim her nimetten tattiricmam sana annene ve doktora ragmen :) ,yani bi insanin istahi bu kadar mi benimkine benzer yahu :).
Icimdekilerin disa bu kadar gec disa yansimasindan dolayi affedersin umarim beni...

15 comments:

Anonymous said...

marrrriii. cidden içlerinde yazdıklarının en yalın en düz ve anlatmak istediklerini en iyi ifade ettiğin yazı bu aferin. hepsi benim sayemde neden zeynebi ben doğurdum.

pembedeniz said...

Bana bak kizim,dogdugundan beri perisan ettin hayatimi :),senin yuzunden yedigim azarlar ve safligim yuzunden beni dusurdugun komik durumlar yettin gayri canima :).
Yahu 25 yilda bi guzellik kattin hayatima cok mu :)

Anonymous said...

sevgili pembedeniz...
her doğuş yeni umutlarla birlikte hayatımıza girer.
mademki bu hayat seni üzmek için çalışıyor sen de bu durumu düzleltmek için biraz polyyannacılık oynamalısın.
beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar demişler.
mutlu olmak için yeğeninin doğmasını...beklemene gerek yok
her sabah güneş yenidden doğuyorsa bu mutlu olmak için yeterli bir sebep değil mi? gölzerini kapatan sadece kendine geceyi yaşatır.
hayattta bir insana takılıp kalmak ne kadar doğru sen karar ver. sen de gözlerini kapatmaktan vazgeç ve açılması için küçük şeyleri de kullanmayı öğren.dene bak çok işe yarayacak. kendine iyi bak ve unutmaki sen varsan herşeyin bir anlamı var, sen yoksan hiçbirşeyin bir anlamı yok....

pembedeniz said...

Gec de olsa bu gercegin ben de farkindayim artik,ve gec gitti zaten o tek kisi,iyi ki de gitti...

pembedeniz said...

ressi,
insanin kendiyle yuzlesmesi gercekten cok sancili bir surec ama bence mutlaka yapilmali tum orselemelerine ragmen..
sen emin ol benden guclusun ve bence hic geciktirme bu sureci cunku er ya da gec bunu yasman kacinilmaz olacaktir birgin,
Hem kendiyle yuzlesmesi insanin O'nu bulmasina bir adimdir,bundan otesi mi var

Anonymous said...

Ne güzel işte eski dostum bu benim.Kendine geldiğini görmek beni çok mutlu etti.Sana da bu yakışır zaten.Ama şunu bil ki bi sayfan olması ya da dünya tatlısı bi yeğeninin olması seni sokaklarda rezil etmeyeceğim anlamına gelmez.İyisin hoşsun da arada bi şu caiz lafları tıkıştırmasan olmuyo di mi?Kafam karışıyo kızım benim o zaman.
İyi ki varsın ve iyi ki iyileştin yoksa çekilmiyogn walla haaa
Hadi gali gözüm arkada değil.
S.S.S.

Anonymous said...

ince giyerim ince pembe yakışır gence.insan bir hoş oluyor sevcanı böyle görünce. Pembe deniz olmazmı.olur elbet. Sende bu yürek,bu renk körlüğü olduktan sonra pembe de olur kırmızı da.tıpkı bir soğuk içecek reklamında çölün altındaki okyanus gibi. Çöl altında okyanus oluyorsa pembe deniz niçin olmasın. Olmıyccccaaaaam diye bağıracakmı deniz.Renklerle ve hayatla ilgili hayallerini ve fantazilerini hiç kaybetmemeni diliyorum.Aramıza döndüğüne çok sevindim.

pembedeniz said...

ya ben ne kadar sansliyim ya tulay'a sayfamin reklamini yapmadim hatta yorum yaz diye baski bile yapmadim,ama bulmus iste sayfami ve de yazmis yorumunu :).
Pelin adini yazmayi beceremediysen de yorumun sana ait oldugunu anladim,beni ni sen rezil edersin sokaklarda.
Araniza dondugume ben de sevindim,gecti o bende olmadigim gunler,iyi ki varsiniz

Anonymous said...

çok anlamlı olmuş sevcan ablacım.zeynep seni affetmiştir:)

Anonymous said...

allah yardımcın olsun sevgili din kardeşim.

pembedeniz said...

sevgili anonymous,
dini ne olursa olsun tum insanlar kardesimiz zaten,Allah herkesin yardimcisi olsun

Anonymous said...

anonymous tanıdık biri mi sevcan :))birini tahmin ediyorum ama
hani yurtta sigara içmeye çalışıpta yatakları yakan biri vardı ..O mu yoksa :))
serkan

pembedeniz said...

Ta kendisi :)
Neyse ki hala sigara ıcmeyı basaramıyor.

Anonymous said...

canim hocam,onun en buyuk hediyesi zaten sizin gibi bir teyzesinin olmasi.bunca yil aradan sonra size bu mutlulugu yasatmis oldugu icin bende o sekere tesekkur ediyorum.

Anonymous said...

sevcan abla iyiki varsın.Sen varsınki zeynepte senin gibi bir teyzeye sahi.Kendisi zaten çok seker bir varlık.Ama emin olki zeynep özrünü kabul etmiştir.